LOGOvin

Hos WINESTORY.dk prioriteres god vin med virksomhedens logo, slogan eller lignende design på etiketten højt – og som kunde vil I kunne få tilpasset en vin og personlig etikette lige efter jeres ønsker og behov.

Vi har valgt ikke at have dyre opstartsgebyrer – så I kan altid prøve vores logovin uden at være forpligtigede til at bruge os fremover – vi tror dog helt klart på, at I vil blive så tilfredse, at vi kan få et fantastisk samarbejde.

Har vi fanget jeres interesse – læs mere nedenfor eller send blot en besked via vores kontaktformular, hvor I også kan uploade jeres logo mv. Vi kommer hurtigst muligt tilbage med forslag til jer.

Vi vil selvfølgelig også gerne tale med jer i telefonen – I kan altid ringe til os på mobil ring til 21421707

Logovin, vinetiketter med logo, logoetiket, private labels, firmavin med logo, vin med egen etiket – kært barn har mange navne og vi elsker dem alle. Alle vore vine er udvalgt efter at være smagt i vores smagspanel, og priserne på denne shop er incl. etiket og moms. 

I er altid velkomne til at bede om et tilbud – kontakt os blot via kontaktformular på mailen info@winestory.dk mobil Ring til 21421707.

 

PERSONLIG VIN MED LOGO

LOGOvin kan noget helt særligt til utallige anledninger …
En vin med virksomhedens logo kan være med til at brande jeres image overfor nuværende og kommende kunder – den kan skabe glæde hos medarbejdere, som gave, præmie ved interne konkurrencer m.fl. – det er mest fantasien, som sætter begrænsninger…

Hos WINESTORY kan vi også kombinere logovin med statement eller lignende personlig tekst, faktisk er fleksibilitet omkring løbende ændringer  en af vores fordele med inhouse grafik og tryk – det kommer vores kunder 100% tilgode.

GLÆD DINE SMAGSLØG
– BESTIL SMAGEKASSE

GØR SOM WINESTORY – lav dit eget smagepanel!
Vi har lavet 2 forskellige LOGO smagekasser, som indeholder henholdsvis flasker med rødvin eller rosé/hvidvin – kassen pris refunderes ved et nyt køb af min. 48 flasker…

HVORDAN FÅR I PRISEN TIL JERES VIN : 

  1. Køb en LOGO-smagekasse
    (kassen indeholder tastervine, vinbeskrivelse og prisliste med mere)
  2. Smag og vælg virksomhedens favorit
  3. Send en mail til info@winestory.dk med jeres logo og eventuelle ønsker til etiket
  4. Hurtigst muligt sender vi forslag til virksomhedens nye personlige logovin retur til jer.
  5. Vi glæder os til at samarbejdet!

ELLER : 

  1. Send en mail til info@winestory.dk med jeres logo, evt ønsker til etiket og skriv antal flasker, som I ønsker at købe.
  2. Vi sender et tilbud retur til jer hurtigst muligt.
  3. Vi glæder os til at høre fra jer!

logovin

Har I brug for en god vin med virksomhedens logo for at glæde virksomhedens kunder, medarbejdere eller fremme kendskabet til jeres virksomhed ved at brande jeres logo – så er I meget velkomme til at kontakte os!

PERSONLIG VIN

Der er ikke noget bedre end at kunne gøre et jubilæum, en firmafest eller andre store anledninger til en personlig festlighed. Dette gøres nemt ved at sende jeres ønsker til os – og vi vil med glæde lave forslag til jeres nye personlige vin!

kontakt os gerne!

WINESTORY vil elske at inspirere jeres virksomhed til en personlig etiket med jeres logo…
Måske I har en stor begivenhed, der skal fejres og huskes som en sjov og mindeværdig dag, medarbejdere som skal forkæles, jubilæum, firmafest eller lignende.

Telefon

+45 21421707

mail-adresse

info@winestory.dk

LOVE the WINE – MAKE the STORY