winestory

Vi vil elske at høre fra dig…

KOM I KONTAKT MED OS FRA WINESTORY.DK…

Har du spørgsmål, en god idé, ris/ros eller ønsker du forslag og tilbud på god vin med historie, så er du altid velkommen til at kontakte os! Vi sætter stor pris på alle henvendelser og vil besvare dem hurtigst muligt.

Ønsker du at sende os en fil med dit logo, navn, etc. kan du gøre det herunder:

Upload Filer


Behandling af upload
526dfafd77
Simple-File-List.pdf

1

WINESTORY

DK-6852 Billum

TELEFON

(+45) 21 42 17 07

E-MAIL

info@winestory.dk

HVEM er WINESTORY.dk?

Vi har altid værdsat en god flaske vin – men har ofte talt om det kedelige udtryk en “fransk bondegård” gav vores – ofte ret så dyre – gave…
En tur på vinmesse i pragtfulde Paris i 2020 (altså lige før covid-19) fik os sat igang med idéen om at skabe historie på flaske!

TEAM WINESTORY.dk

Grafik, idé-udvikling, marketing, indkøb, smagning, produkthåndtering, regnskab og ikke mindst kundesupport – er blandt mange opgaver hos WINESTORY.dk, som vi engagerer os i – så vi kan skabe god humor til vore kunder!

VIN-nørderi

Det er faktisk ret vigtigt for os, at det ikke bare er en dårlig flaske vin med et sjov etikette, som du køber hos os! Vi går meget op i at prøvesmage vinen og leder lidt ekstra efter en god vin til prisen!

SMIL på læben

Vores vision er helt konkret, at skabe glæde til hverdag og fest! Det vil vi gøre med en god vin, som fortæller den helt rigtige historie til den perfekte anledning – måske til dit bryllup eller en blot hyggelig fredag aften …

Historie på flaske

En gave som er personlig, er bare noget ekstra for såvel gavegiver som -modtager…
Vores portefølje af  forskellige produkter indenfor “historiske” gaver skal kunne  skabe glæde med smag og smil hos jer alle!